ازدواج

۷ مطلب در خرداد ۱۳۹۳ ثبت شده است


وقتی کسی را دوست دارید، حتی فکر کردن به او باعث شادی و آرامشتان می شود.
وقتی کسی را دوست دارید، در کنار او که هستید، احساس امنیت می کنید.
وقتی کسی را دوست دارید، حتی با شنیدن صدایش، ضربان قلب خود را در سینه حس می کنید.
وقتی کسی را دوست دارید، زمانی که در کنارش راه می روید احساس غرور می کنید.
وقتی کسی را دوست دارید، تحمل دوری اش برایتان سخت و دشوار است.
وقتی کسی را دوست دارید، شادی اش برایتان زیباترین منظره دنیا و ناراحتی اش برایتان سنگین ترین غم دنیا ست.
وقتی کسی را دوست دارید، حتی تصور بدون او زیستن برایتان دشوار است.
وقتی کسی را دوست دارید، شیرین ترین لحظات عمرتان لحظاتی است که با او گذرانده‎اید.
وقتی کسی را دوست دارید، هر چیزی را که متعلق به اوست، دوست دارید.
وقتی کسی را دوست دارید، در مواقعی که به بن بست می رسید، با صحبت کردن با او به آرامش می رسید.
وقتی کسی را دوست دارید، برای دیدن مجددش لحظه شماری می کنید.
وقتی کسی را دوست دارید، حاضرید از خواسته های خود برای شادی او بگذرید.
وقتی کسی را دوست دارید، به علایق او بیشتر از علایق خود اهمیت می دهید.
وقتی کسی را دوست دارید، حاضرید به هرجایی بروید فقط او در کنارتان باشد.
وقتی کسی را دوست دارید، ناخود آگاه برایش احترام خاصی قائل هستید.
وقتی کسی را دوست دارید، تحمل سختی ها برایتان آسان و دلخوشی های زندگیتان فراوان می شوند.
وقتی کسی را دوست دارید، او برای شما زیباترین و بهترین خواهد بود اگرچه در واقع چنین نباشد.
وقتی کسی را دوست دارید، به همه چیز امیدوارانه می نگرید و رسیدن به آرزوهایتان را آسان می شمارید.
وقتی کسی را دوست دارید، با موفقیت و محبوبیت او شاد و احساس سربلندی می کنید.
وقتی کسی را دوست دارید، واژه تنهایی برایتان بی معناست.
وقتی کسی را دوست دارید، آرزوهایتان آرزوهای اوست.
وقتی کسی را دوست دارید، در دل زمستان هم احساس بهاری بودن دارید

مهاجر
۳۰ خرداد ۹۳ ، ۰۱:۳۳ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰ نظر

      سلام . من خانمی 22 ساله هستم که به تازگی نامزد کرده ام مشکل اصلی من اینه که به هیچ وجه نمیتونم احساساتمو به همسرم ابراز کنم و این موضوع بحث همیشگی ما شده.با توجه به اینکه همسرم با اینکه مرد هست اما از ابراز احساساتش هیچ ابایی نداره و همیشه حتی توی جمع های خانوادگی و دوستانه با صدای بلند و خیلی واضح احساساتشو ابراز میکنه و جمله دوستت دارم اصلا از دهنش نم اففته اما من حتی قدرت گفتن کلمه عزیزم رو هم ندارم و ایم اونو خیلی ناراحت میکنه و مدام بهم میگه چرا به من نمیگی دوستم داری؟البته از اون اوایل خودمو عادت دادم که از این کلمات استفاده نکنم اما الان که باید بگم اصلا نمیتونم یعنی هم روم نمیشه هم یادم میره.بیشتر همون روم نمیشه یعنی اعتماد به نفسشو ندارم که بگم دوستت دارم و ..... باید چکار کنم؟ چطور احساساتمو راحت ابراز کنم؟(مینا)

پاسخ مشاور

مهاجر
۳۰ خرداد ۹۳ ، ۰۱:۲۲ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱ نظر



هر انسانی به لحاظ اجتماعی، از اطرافیان و محیط پیرامون خود تأثیر می پذیرد و شاید میزان تأثیر خانواده بر اخلاق هر فردی بیش از دیگران باشد. با توجه به اهمیت فرهنگ عفاف و حجاب در سلامت خانواده و جامعه بر آن شدم تا به چگونگی تأثیر همسران در خصوص ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب بر یکدیگر بپردازم، مسئله ای که باید قبل از طرح این عوامل طرح گردد، بحث رابطه ی حجاب و عفاف است، چرا که برخی مدعی اند فاصله ی معنی داری بین این دو وجود دارد، در حالی که نمی توان پذیرفت فردی عفیف و پاکدامن باشد ولی با گفتار، رفتار و پوشش خود در پی جلب توجه سایر غیرهمجنسان خود باشد، اصولاً این که فردی عفیف باشد ولی از این که خودش را به صورت محرک در معرض نگاه نامحرمان قرار دهد ابایی نداشته باشد، منافات دارد. پس از تبیین این فرض در خصوص قرابت مفاهیم عفاف و حجاب، به عوامل مؤثر در ارتقای این فرهنگ در همسران می پردازم:

مهاجر
۱۴ خرداد ۹۳ ، ۰۰:۲۳ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

ازدواج برای هر مرد مجردی یک تصویر قشنگ است؛ یک آرزو که سال‌ها منتظرش می‌نشیند و در موردش رویابافی می‌کند. این تصویر روز‌به‌روز هم قشنگ‌تر می‌شود تا این‌که یکی از همین سال‌ها تصمیم می‌گیرید به انتظارتان پایان دهید و مرد خانه شوید. درست از همان لحظه‌ای که می‌خواهید با صدای بلند این تصمیم‌تان را اعلام و موافقت زنی را با این آرزو جلب کنید، نگرانی‌ها شروع می‌شود؛ نگرانی‌هایی که پیش از این حتی فکر نمی‌کردید سد راه ازدواج شما شوند. وقتی روز‌به‌روز به تعداد این دردسرها اضافه شده یا شدت‌شان بیشتر ‌شود، ممکن است ناامید شوید و شما هم مثل خیلی‌های دیگر از ازدواج کردن فراری شوید اما فراموش نکنید، خیلی راحت می‌توانید راه دیگری را در پیش بگیرید و از ازدواج همان رویایی را که می‌خواستید بسازید؛ یک رویای پر دردسر که توانایی حل کردن مشکلاتش را دارید.

مهاجر
۰۹ خرداد ۹۳ ، ۲۳:۴۹ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰ نظر


زن، این موجود لطیف به فرمایش پیامبر اکرم (ص) ریحانه است؛ ریحانه‌ای که خداوند طبع لطیفی در وجود او نهادینه کرده و شاید این همه لطافت در زن به خاطر محوریت او برای آرامش خانواده است؛ برای آرامش یافتن همسر و فرزندان. زنی که دارای گوهر مادری است و با مهر مادری‌اش سختی‌های بسیاری را به جان می‌خرد تا فرزندانش را بزرگ کند. همه این‌ها وامدار عطوفت و زنانگی‌های زن است. اما چه می‌شود که در این میان عده‌ای از زنان علاقه مند به خصوصیات و روحیات مردانه شده و سعی می‌کنند سبک زندگی ریحانه گونه‌ای را که خداوند و رسولش برای آن‌ها صلاح دیده‌اند، دگرگون کرده و به سبک و سیاق دیگری زندگی کنند؟ مگر نه این است که زن باید زن باشد؟ پس زنانگی‌ها در جایگاه‌ها و لباس مردانه چه مفهومی دارد؟

مهاجر
۰۵ خرداد ۹۳ ، ۰۲:۳۱ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر
یکی از مشکلاتی که در دوران نامزدی و حتی بعد از آن، با آن روبه رو می شوید، شرایطی است که اشتباهی از جانب یکی از شما رخ می دهد و چون هنوز شناخت کافی از هم ندارید یا رویتان در روی هم باز نشده، نمی دانید باید آن را به طرف مقابل اطلاع دهید یا نه.

گاهی اشتباهی که از طرف مقابل سر زده، عمدی نیست و نامزدتان به عمد آن اشتباه را مرتکب نشده؛ بنابراین جدای از مساله ناراحتی پیش آمده، مهم است که بدانیم او از آنجا که عمدی این اشتباه را انجام نداده؛پس اشرافی هم به آن ندارد.یعنی او نمی داند که او اصلا کار اشتباهی انجام داده است. در این شرایط او حق دارد که بداند رفتار یا گفتارش درست نبوده؛ چون اگر آن را تکرار کند و باعث ناراحتی شما بشود، نوع ناراحتی شدت یافته شما از تکرار این عمل اشتباه،او را می رنجاند و این توقع هم در وی شکل می گیرد که "من که نمی دانستم این کارم از نظر تو اشتباه است".

 پس بهتر است آنچه را حس می کنیم می تواند تکرارش شما را برنجاند و نامزدتان هم از آن بی خبر است را حتما به او بگویید.

 

فضایی محترمانه برای گلایه

هنگام عنوان کردن اشتباهات همسرتان، ملایمت رفتاری و گفتاری را فراموش نکید. سر او داد نکشید. با توهین یا کلمات نامناسب اشتباهش را یادآور نشوید. تنها گفتن این که "از رفتارت خوشم نیومد" کافی نیست و ممکن است زمینه ساز لجبازی هم بشود. می توانید صحبت را این طور شروع کنید: "شاید طبیعی باشد که ما هنوز خصوصیات هم را یاد نگرفته ایم اما واقعیتش من در فلان مساله انتظار داشتم طور دیگری رفتار کنی." علت ناراحتی تان را عنوان کنید تا اگر سوء تفاهمی ایجاد شده،برطرف شود.اگر همسرتان پی به اشتباهش می برد،لازم نیست دیگر ادامه بدهید و موضوع را پشت سر هم تکرار کنید.

وقتی اشتباهی عنوان شد و نامزدتان آن را پذیرفت، آن را پایان یافته بدانید و بار دیگر در مساله ی دیگر و اشتباه دیگری که ربطی به این موضوع ندارد ،آن را پیش نکشید.

متاسفانه لحن و روش ما می تواند همه چیز را وارونه کند. گاهی تنها با تاکید روی واژه ای یا بالا بردن صدا هنگام ادای جمله ای و ... منظور سخن ما گم یا وارونه میشود.اگر می خواهید نامزدتان را متوجه اشتباهی که مرتکب شده کنید، آن را به شکل بد منتقل نکنید

گروکشی نکنید

وقتی اشتباه همسرتان را به رویش و آن را فراموش هم نمی کنید و نمی بخشید، جایی دوباره خودش را نشان می دهد. برای مثال، همسری در جایی که خودش اشتباه کرده، به جای پذیرش اشتباه و تغییر و بهبود رفتارش، آن را مقابله به مثل با اشتباه قبلی همسرش عنوان می کند و مسیر اشتباهی از لجبازی را طی می کند. بنابراین اشتباهات را به او بگویید تا بابت آن ناراحتی خاصی را مدت ها با خودتان حمل نکنید و مانع ایجاد حس انتقام شوید.

 

اشتباه را با سرکوفت یکی نکنید

متاسفانه لحن و روش ما می تواند همه چیز را وارونه کند. گاهی تنها با تاکید روی واژه ای یا بالا بردن صدا هنگام ادای جمله ای و ... منظور سخن ما گم یا وارونه میشود.اگر می خواهید نامزدتان را متوجه اشتباهی که مرتکب شده کنید، آن را به شکل بد منتقل نکنید، سرکوفت نزنید و لحن تحقیرکننده در پیش نگیرید.ضمن آن که باید فرصت پاسخگویی به همسرتان هم بدهید و مانند نصایح والدین به کودکان،بحث را یکطرفه جلو نبرید .شاید این شما هستید که اشتباه متوجه شده اید و این یکطرفه رفتن ها می تواند درنظر نامزدتان خودرای بود ،استبداد و حتی روحیه ناسالم و تردیدآمیز بودن افکارتان را جلوه بدهد.

 

توبیخ نکنید

اگر قصد دارید به او بگویید کارش را اشتباه است ،در وهله ای اول لحن مناسبی را انتخاب کنید .هرگز از هر اشتباهی برای فریاد کشیدن سر همسرتان و ایجاد فرصتی برای دعواهای خانگی استفاده کنید.شما باید اشتباه را و علت این که چرا اشتباه است ،به همسرتان شرح دهید.قرار نیست او را وارد جلسه محاکمه ی کوبنده ای کنید. اطلاع رسانی مرحله ی اول کار است . بگویید کارش اشتباه بود و برایش دلیل بیاورید که به چه علت اشتباه است و چه تاثیری بر شما یا رابطه تان داشته . سپس دوستانه و با مهربانی از او بخواهید که در رفتارش تجدید نظر کند.

 

منبع : سایت زیباشو


مهاجر
۰۲ خرداد ۹۳ ، ۰۸:۴۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

اهمیت خانواده در اسلام بر هیچ کس پوشیده نیست. اسلام همیشه بر تحکیم پایه های خانواده اصرار دارد و در تمامی احکام خود به دنبال با عظمت کردن این ساختمان می باشد. از این رو، ازدواج که تشکیل دهنده کانون گرم خانواده است، به عنوان محبوترین بنای اسلام نزد خداوند معرفی شده (1)، و طلاق که منهدم کننده آن است به عنوان مبغوض ترین حلال اعلام شده است. (2)
رعایت حجاب و عفاف و اختصاص یافتن التذاذهای جنسی به همسر، به طور طبیعی موجب استحکام پیوند زناشویی و رابطه عاطفی و معنوی بیشتر زوجین می گردد، از این رو در اسلام به رعایت عفاف و حجاب تأکید بسیار شده است. (3)
این مقاله، نگاهی اجمالی دارد به: تأثیر رعایت حجاب و عفاف بر روابط زناشویی.

مهاجر
۰۲ خرداد ۹۳ ، ۰۸:۳۷ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر